MI VOLIMO ŠEŠIRE!

Bez obzira da li je elegantan, bogato ukrašen, jednostavan ili neodoljiv, za svaki trenutak postoji idealan šešir. Šeširi i kape iz naših kolekcija svojom finoćom izrade, udobnošću za nošenje i odličnom zaštitom od vremenskih uslova postali su verni pratioci istinskih i strastvenih zaljubljenika u šešire.

Stilovi mode se prepliću i nove stvari neprestano isprobavaju. Postoje vrlo male razlike između određenih stilova i izraza kao što su trilbi i fedora, koji su danas prilično zamenljivi tamo gde su nekada bile karakteristične veličine oboda.

SVI NAŠI ŠEŠIRI SU RUČNO IZRAĐENI OD NAJFINIJE MERINO VUNE!

Oblikovanje kaplina je zaista ključno za izradu šešira od filca !

PROIZVODNJA NA NAŠ NAČIN

Zahvaljujući pažljivo odabranoj vuni od merino ovaca i pažljivoj izradi na tradicionalnim mašinama, šeširi iz naše proizvodnje su našli mesto na tržištima Italije, Francuske, Nemačke, Austrije, Holandije, Japana…

PACKABLE / CRUSHABLE / ROLLHUT

Šešir sa ovakvim oznakama, proizveden je na način koji omogućava da svoj omiljeni deo aksesoara možete jednostavno saviti (urolovati) i staviti u torbu, a nakon dolaska na destinaciju on se vraća u prvobitni oblik. U svakom slučaju Packable/Crushable/Rollhut je izdržljiv, postojan i dugotrajan šešir.

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM MODELIMA!

Izaberite kategoriju šešira koja predstavlja Vaš stil!